_20170711_174605

PROFESSIONALITAT

Empresa familiar, de tamany mitjà, que des de la nostra constitució al juny del 1980, ve dedicant-se a la construcció de xalets, vivendes unifamiliars, plurifamiliars, naus industrials i reformes. Utilitzant per a tot això els medis artesanals i tècnics que requereix cada projecte el qual l’adaptem a la Normativa Vigent tant temporal com a local i tècnica.

EXPERIÈNCIA

Oferim cobertura a tot el procés constructiu, des de l’elaboració del projecte, fins a la seva execució final, basant-nos en l’obra ben feta i de qualitat, aconseguint el nostre objectiu, amb la finalitat de deixar els nostres clients totalment satisfets, millorant la seva qualitat de vida. Anys D’experiència així ho avalen i certifiquen.

IMG-20170428-WA0015

VALORS

Estem convençuts de la nostra responsabilitat amb la societat i el medi ambient. Es per això que dediquem especial atenció tant a l’entorn natural, com als diferents projectes adients. Per tot això atenem especialment el factor humà, principal impulsor i executor dels projectes.

COMPROMÍS

Disposem de la nostra pròpia xarxa comercial, això ens permet oferir un producte competitiu tant en qualitat com en preu, sense intermediaris.

PLURIFAMILIAR

Empresa inscrita en el registre d’empreses classificades, a nivell autonòmic atorgat per la Generalitat de Catalunya, Departament D’economia i les Finances, així com que som posseïdors del segell de qualitat i garantia CONSTA entre d’altres.